Koneistus

Sorvi

Sorvauskapasiteettimme:
– Sorvattavan kappaleen halkaisija: 8-320mm (500)mm
– Sorvattavan kappaleen max pituus: 1000mm
– Sorvattavat materiaalit: Teräs, ruostumaton teräs, haponkestävä teräs, työkaluteräs,  kupari, messinki, alumiinit ja muovit.
– Sorvattavan kappaleen muoto: Kappale voi olla lähtökohtaisesti putkea, pyörötankoa ja monikulmaista tankoa, mutta saamme sorvattua myös epäsymmetrisiä kappaleita
– Kappalemäärät: 1-1000kpl
– Tyypillisiä sorvaustöitä ovat mm.: Erikoismutterit, holkit, akselit, ruuvit, helat, pulti, niitit, saranatapit, korotuspultit, kierteelliset holkit sisä- / ulkokierteellä, kierretangot, hylsyt, polttimien elektrodit.

Jyrsin

Jyrsinkapasiteettimme:
– Jyrsittävän kappaleen max mitat: 1000x300x400mm (tapauskohtaisesti riippuen muodosta koneistamme myös isommatkin kappaleet).
– Jyrsittävät materiaalit: Teräs, ruostumaton teräs, haponkestävä teräs, työkaluteräs,  kupari, messinki, alumiinit ja muovit.
– Kappalemäärät: 1-1000kpl
– Tyypillisiä jyrsintöitä ovat mm.: Kappaleiden esikoneistukset työstökeskuksia varten, pintojen oikaiusut, ura jyrsintä, reunan viisteytykset, ovaalien reikien jyrsintä, ympyräurien jyrsintä ja huoltojyrsinnät.

Erikoistyökalujen valmistus mittatilauksena

Valmistamme asiakkaan tarpeiden mukaan erikoistyökaluja kuten esimerkiksi: Puristimet, ulosvetäjät, prässäys holkit, levittimet, taivutusmuotit ja käsityökalut.

Pinnoitukset

Kaikki mitä me valmistamme on myös mahdollsita pinnoittaa perinteisen malauksen lisäksi pulverimaalauksella ja sähkögalvanoinnilla. Pinnoitamme myös asiakkaiden omia kappaleita.